Dat is hoe ik test

Tess Scholten

De kwaliteit van elk product varieert ook sterk, dus je er niet zomaar een kopen. We hebben een aantal stijlen om uit te kiezen, waaronder vintage, glas en glaswerk, en zelfs een paar unieke stijlen van wijnglazen.

De wijnglazen die de meeste tijd in de fles hebben doorgebracht In 2015 zijn slechts 10 van de 100 best beoordeelde wijnglazen gemaakt van natuurlijke, organische materialen zoals glas. Het best beoordeelde glas dat de meeste stemmen kreeg, de Vintage Gewürztraminer, werd gemaakt van de oudste, grootste partij wijn ter wereld. Het oudste wijnglas op de best beoordeelde lijst was de vintage Franse Barolo, die werd gebruikt door de barokke meester-chef-koks die het produceerden. Van de 10 populairste wijnglazen werden er zes gemaakt van glas. De duurste was de vintage Bordeaux Glass, die verkocht voor meer dan $ 3.000. Echter, slechts drie glazen glazen bleken te zijn gemaakt van de nieuwe materialen van de 21e eeuw, plastic, polyethyleen, en Teflon.

We zijn voortdurend aan het experimenteren, verbeteren en perfectioneren van de kwaliteit van onze wijnen en we kijken altijd uit naar de volgende editie. We hopen dat u onze wijnen en weten dat er geen betere plek om ze te delen dan onze eigen blog. -S. Bouwman

Ik ben niet de grootste wijnsnob, maar dit is echt goed. Heel glad. Heel, heel glad. Echt, echt glad. Ik heb nog nooit zoiets geproefd. Zo glad, de smaken lijken gewoon te stromen door het glas met geen schijnbare overgang.

Mijn mond is een beetje water geven. Heel leuk. Ik denk dat het zou geweldig gaan met wat koffie in de ochtend. Ik weet niet zeker of je dit drinken zonder overprikkeld te zijn, maar ik ga het proberen. Ik zou dit aan iedereen die glazen houdt aanraden. Ik ga eigenlijk wat bestellen voor mijn moeder. (Ik hou van haar.) De eerste persoon die ik gecontacteerd over dit glas is onze allereerste klant, "Liam" (die nog geen wijzigingen heeft aangebracht). Ik wilde hem laten weten hoeveel hij geniet van de kwaliteit van het glas. Liam komt uit Schotland en woont momenteel in de VS.

We proberen geen conclusies te trekken op basis van de interpretatie of ervaring van een individu met een wijn, maar proberen het bewijs op een objectieve, onpartijdige manier te presenteren en het op een voor de gemiddelde consument toegankelijke manier te presenteren. Ik bied ook in-house wijnproeverijen, die is uitgegroeid tot een regelmatig evenement voor veel van onze leden. Ik doe dit al ongeveer drie jaar nu en zijn in staat geweest om op een full-time rol als het hoofd van het proeflokaal, en ben in staat om mijn wijn expertise aan iedereen die op zoek naar een beter begrip van de wijnen die ik beoordeling te krijgen.

Ik ben geen wijnmaker, maar als zodanig hebben een grote interesse in de wetenschap en kunst van het maken van wijn. Ik lees graag over verschillende soorten druiven, en hoe ze fruit produceren, en hoe wijn wordt gemaakt. Ik heb ook gedaan wat wijnproeverijen en geweest in een aantal wijnwinkels mezelf als consument. Ik heb ook een liefde voor wijn uit verschillende landen, en hebben geleerd over de nuances in verschillende stijlen. Ik probeer altijd nieuwe dingen te leren.

U uw vragen laten beantwoorden en onze medewerkers zullen hun best doen om te helpen.

Waarom noemen ze het glas "glas" als ze weten dat het glas geen glas is? De Fransen zouden in plaats daarvan het woord "frépaillerie" gebruiken. Het is een term die afkomstig is van het Frans voor glas. De term "glas" betekent het deel dat de wijn in houdt. Dit is de reden waarom frans zou zeggen "frépaillerie" in plaats van de Engels "frépaillerie" of "frépaillerie-catering". "Glas" betekent niet hetzelfde wat het gewend is in het Engels. Dit is de reden waarom ik gebruik maken van het woord "glas" in plaats van de term "frépaillerie". "Glas" is een technische term in de Franse taal die verwijst naar het deel van een wijn die de wijn vasthoudt. Als je een glas op het etiket ziet, is dat een mooi glas. Het wordt gebruikt om wijn te serveren en ook een glas dat wordt gebruikt om wijn op te slaan en te serveren.

We moeten meer transparantie hebben over de verkochte glazen. Ze moeten transparant zijn aan beide zijden, met de kant waar de wijn wordt gehouden tegenover de klant.