Inkomsten genereren

Tess Scholten

Affiliate Links zijn bedoeld als promotionele links, we ontvangen compensatie wanneer u klikt op hen en onze producten te kopen. We ontvangen geen betaling of andere vormen van compensatie van de adverteerder.

Als u een wijnglas hebt gevonden dat niet op onze site staat vermeld, of als het niet aan onze criteria voldoet (het glas is te groot of te klein) neem dan contact met ons op en we zullen graag ons best doen om een geschikte voor u te vinden. Als u suggesties heeft over een wijnglas of suggesties over hoe u de fles op onze website maken, horen wij graag van u! Wij zijn altijd geïnteresseerd in uw suggesties en feedback! Tot slot: Wij zijn een klein familiebedrijf, en om een product van hoge kwaliteit te behouden moeten we alles in het werk stellen om onze klanten tevreden te stellen en ze gelukkig te maken. Als u op zoek bent naar een heel speciaal glas, dan raden we u aan een van onze glas- en glasmaten te proberen en te zien of het aan uw verwachtingen voldoet.

U moet altijd respect hebben voor onze klanten en wij beloven dat u dat ook zult doen als u in ons restaurant of bij ons thuis in de wijnbar bent. Het volgende is de meest up-to-date lijst van onze klanten die van harte welkom zijn om ons de mogelijkheid om deel uit te maken van deze goede relatie. Hartelijk dank voor uw aandacht en wij hopen dat u zult genieten van uw bezoek! We hopen u snel te zien in ons restaurant!

"Lionel, je zorgt hier echt goed voor je klanten, en hebt echt gevoel voor humor en is altijd in voor een lach! Als je ooit de kans hebt om België te bezoeken, weet ik zeker dat je het hier geweldig zult vinden. Heel erg bedankt!"

"Bourbon, de meest verbazingwekkende wijn overal. Als je graag leuke dingen drinkt, dan is dit de plek voor jou."

"Ik ga al jaren naar B&B Bouwman en elke keer als ik kom is het een prettig bezoek. Ik ben altijd aangenaam verrast door het personeel die altijd zo vriendelijk en attent zijn verrast.