Over mij

Tess Scholten

Jongeren

Toen ik klaar was met school verhuisde ik naar New York en had een baan als assistent-redacteur voor een wijn tijdschrift (waar ik ontmoette mijn man, die werd onze eerste voorproefje!). Dus ik ben een vrij goede wijn geek, maar niet veel in de weg van een proeverij gids (althans, niet een kan ik een goed overzicht te geven).

Dus vandaag wilde ik mijn gedachten delen over de beste wijnglazen om een drankje te krijgen met een glas wijn. Ik wilde ook zien hoeveel je leren van deze gids! De beste wijnglazen zorgen ervoor dat je naar je wijn kijkt als een echte wijnkenner. Het enige wat je nodig hebt is je favoriete glas en een open geest. 1. De "Achilles" Wijnglas: Voor degenen onder u die nog nooit naar een bier/wijn proeverij zijn geweest, zou ik dit glas aanraden.

Toen ik deze blog in 2011 begon was ik niet blij dat ik de enige keeper van dit prachtige glas was. Dus begon ik te zoeken op het internet om uit te vinden van de beste glas te gebruiken voor wijn. Mijn zoektocht begon met wijnflessen. Maar later begon ik te kijken naar de beste wijnen die uit een enkel wijnbereensproces komen. Dus kwam ik het concept van wijnglas tegen. Ik realiseerde me dat de manier waarop het glas is gebouwd maakt een groot verschil bij het kiezen van welk glas te gebruiken. Dus na een beetje onderzoek vond ik dit artikel van Michael D. Brouillette. U het hier lezen: Hoe kies je een wijnglas. Zoals u zien, zijn er twee belangrijke componenten die deel uitmaken van het glas:

Materiaal – Het materiaal dat in het glas wordt gebruikt. Het materiaal moet zacht en duurzaam genoeg zijn om in het dagelijks gebruik te worden gebruikt, maar heeft een stevige afwerking, zoals glas, om krassen en scheuren te voorkomen. Het glas moet glas met een dunne textuur, zoals die van een stuk glas of een stuk metaal.

Mijn motto is om de beste wijnglazen te maken die je ooit hebt geproefd in je leven. In mijn ogen kun je niets beters vinden dan een fles wijn, hoe vaak het ook geopend is. Mijn doel is om u een mooi glas dat niet zal breken en zal niet verliezen zijn uiterlijk, kwaliteit en waarde na verloop van tijd.

We zijn ook trots om u hoogwaardig glaswerk aan te bieden, dat we hebben getest om van de hoogste kwaliteit te zijn. Wij bieden glaswerk voor zowel wijn en bier als voor cocktails, sterke drank, sterke drank met verschillende drankjes, eten, koffie, cocktails, tandvlees en een groot aantal andere gerechten en dranken. Voor degenen die liever hun bril ophalen bij onze winkel, u ze afzetten bij onze winkel, die elke dag van 9.00 tot 16.00 uur geopend is. Mijn bril is een passieproject van mij. Ik wilde het best mogelijke glaswerk maken en voor u, de koper, wil ik u de best mogelijke kwaliteit bieden.

Mijn Ebook, dat wijnglazen heet: een beginnersgids, staat sinds maart 2012 op Kindle, en het is al uitgegroeid tot 40.000 woorden, en het zal veel groter worden, hoop ik.

Toen ik op de universiteit zat, begon ik te lezen over hoe ik goede foto's kon maken en hoe ik filters kon gebruiken. De beste filters die ik gebruikte waren die van het glas alsof het van glas is gemaakt: glazig, als een glazen spiegel, maar met een beetje iets waardoor het op glas lijkt. Deze worden ook wel "glaskunst" genoemd. Ik lees ook over hoe je wijnglazen die nog mooier zijn dan gewone glas te maken, en hoe je een glas maken met een textuur die meer lijkt op het oppervlak van een champagnefles, en hoe je een wijnglas maakt dat veel lijkt op een kopje koffie.