Waar vind ik de beste wijnglazen?

Tess Scholten

bij boulangerie of in de supermarkt. Ik wil de wijn er graag mee kunnen proeven. En, ik ben niet bang om mijn hoofd te gebruiken als het gaat om een goede wijn glas: Ik heb een passie voor rood, wit, en vin blanc.

Als een wijnkenner zelf, zou ik zeggen dat dit echt een goede keuze voor elke prijsklasse. Echter, voor een lagere prijs, wilt u misschien om dit te controleren:

Het is echt klein. Het heeft een mooie brede mondstuk dat is zeer stevig. Het is ook heel gemakkelijk schoon te maken, omdat je niet nodig hebt om het hard te drukken. Het glas hoeft niet te worden gemaakt van een acryl of kristal, het komt niet met etiketten, en je hoeft het niet volledig te vullen. Het lijkt erop dat het zou zeer goed zijn voor wijnglazen die je hoeft alleen maar te vullen zo nu en dan. Het komt niet met een deksels en geen etiketten. Je moet ze kopen, net zoals je zou doen met een fles. Het is een beetje duur. Das ist schon interessant, im Vergleich mit Kussensloop Molton Als u meer wilt lezen over dit onderwerp, u een bezoek aan mijn blog.

Zoals u zien, is het zeer vergelijkbaar met een wijnfles. Maar deze fles heeft geen deksel. Waarom niet? Want glas is erg delicaat, en je zou het niet willen verbrijzelen als je het laat vallen. Het deksel dient alleen om het glas te beschermen. Kan ik wijnglazen kopen op Amazon? Maar het glas is zo groot dat het deksel nutteloos is. Maar we wilden het niet onmogelijk maken om het deksel te openen. Dus wat zouden we doen? Hier is wat we deden: Het openen van de fles is heel eenvoudig. Een gat wordt in het midden van het glas gesneden. Dit gat kan worden gevuld met water. Dus om het te openen moet je een drankje nemen. Betrachten Sieden wijnglas vergelijk Vergleich. En dan vind je een ander glas. Wat zit er in de verschillende glazen? We weten het niet, maar wat duidelijk is, is dat het anders is, en vaak erg duur, dus we zouden niet alleen het goedkoopste glas kopen en het op de plank leggen. Dat is het! Er zijn geen andere kenmerken en geen speciale functies die mogelijk niet aanwezig zijn in een ander wijnglas op de markt. Dit is hoe het is voor de meeste mensen. En als je denkt dat dat slecht is, denk nog eens na: ik wil niet in details treden over de verschillen tussen deze bril. Maar hier is wat interessant is: Ze zijn niet ontworpen om te worden gebruikt in de keuken en, zoals je zien, zijn ze niet gemaakt met high-tech kunststoffen. Ze zijn gemaakt van glas. Het glas is een eenvoudig, goedkoop materiaal. Daarom zijn er zoveel verschillende soorten: er zijn veel verschillende soorten glas waar ik niets van weet. Ze zijn allemaal gemaakt door verschillende bedrijven. Sommige worden gemaakt in Duitsland; sommige in China. Sommige zijn gemaakt door glasmakers in België; door hetzelfde bedrijf in Nederland. Ik weet van het glas waar ze in gemaakt zijn omdat ik ze in de winkels kan krijgen, maar hoe zit het met de glazen gemaakt in Frankrijk?

En dan is er dit grote verschil: het glas dat je in de winkel koopt, wordt gemaakt in Frankrijk. Het heeft de "Franse label" en alle mooie details, het logo, het label grootte.