Wat is de beste leeftijd om wijnglazen te kopen?

Tess Scholten

20 jaar. 20 jaar is een lange tijd voor wijnglas, dat is een speciaal geschenk, dat betekent een speciaal geschenk. In het tijdperk van sociale media is het nog belangrijker dat we onze wijnglazen presenteren voor anderen, zodat de smaak van wijn op een zinvollere manier wordt genoten. Voor degenen die niet weten, wijnglazen zijn op mijn blog sinds 2009. Selbst wird Nachtkastje Kleine Slaapkamer einen Test sein. Maar pas een paar jaar geleden begon ik wijnglazen te verkopen op mijn eigen stand voor het centraal station in Amsterdam. Nu is het mijn taak om ervoor te zorgen dat we een eerlijke verdeling van wijnglazen hebben. Ik ben er zo trots op te kunnen zeggen dat ik dit op eigen kracht heb kunnen bereiken. Ik denk dat ik een van de beste wijnmakers in het land, want ik heb nooit compromis op de kwaliteit van mijn wijn. Daardoor ben ik wie ik ben. Ik hoop dat u zult genieten van mijn wijnglazen.

Gelieve te delen met vrienden, volg me op Facebook en op Twitter of bezoek mijn website voor meer wijnglazen! Sylvia Moseley is een schrijver en illustrator gevestigd in Amsterdam. Ze heeft een Bachelor of Science in Visual Communication aan de Universiteit van Amsterdam en een Master of Fine Arts in Graphic Design aan de Universiteit van De La Warr. Sylvia's werk is verschenen op de top van het internet wijnglazen, blog-pagina's en wijn blogs. Haar illustraties zijn momenteel te zien in een paar prestigieuze galeries. Haar werken zijn ook tentoongesteld in het Verenigd Koninkrijk in de UK Wine Enthusiast Gallery, Nederland in de Art Nouveau Gallery of Holland en in het Amsterdams Museum of Fine Arts. Haar nieuwste boek, "Ladies' Wine Glasses" is zojuist gepubliceerd door Artisan Publishing. Sylvia is een liefhebber van zowel klassieke als hedendaagse wijnglazen en experimenteert graag met haar eigen interpretaties van het glas. Ze heeft een liefde voor kleine en grote vintage glazen. Je haar volgen op Facebook of Twitter.

Lees hier meer.

Mijn naam is Nijmegen, een kunstenaar, ontwerper en schilder uit België. Ik combineer graag moderne en klassieke vormen en maak een aantal zeer elegante, subtiele en unieke stukken. Ik hou van het medium papier, dus ik hou ervan om dingen te maken in een papieren kunst. Toen ik jong was, had ik een passie voor houtsnijwerk. Und das ist erstaunlich, im Vergleich mit wijnglas