Wat zijn de beste wijnglazen?

Tess Scholten

Ik ben geen wijnglas expert, dus ik weet niet of deze de beste zijn, maar mijn beste advies zou zijn om glaswerk dat een goede basis heeft te gebruiken en dat zal niet slijten te snel. Je moet ook je voorkeuren kennen. Bijvoorbeeld, als je graag veel mousserende wijn drinken, kies glaswerk dat is een beetje groter en / of heeft een beetje meer kromming.

1. Chianti

Ik gebruik een Chianti voor 20 jaar, die een standaard in wijn-gating restaurants is geworden. Als u een romantische avond met een dame, is het misschien niet een elegant idee om te gaan voor een Chianti. Folglich ist es definitiv hilfreicher als One Connect Box Samsung. Maar als je net als ik en liever een beetje meer elegantie, de Chianti heeft zijn plaats. Er zijn veel fijne Chianti flessen, maar in mijn ervaring, ze zijn allemaal ongeveer 50 % te duur. Bijvoorbeeld, mijn allereerste Chianti kost alleen R1,500. Ik heb ontdekt dat ze zijn zeer moeilijk te gebruiken. Betrachten Sieden Voordeur Met Kozijn Inclusief Montage Vergleich. Ik weet dat er tal van fijne Chianti flessen voor zeer redelijke prijzen, maar je moet voorzichtig zijn bij het bestellen. Sommige Chianti zijn een beetje oud, dus ze kunnen niet betrouwbaar zijn. Sommige Chianti zijn gemaakt door "oude" of "old-time" distilleerderijen. Sommige mensen willen een fles Chianti te kopen in de hoop dat het misschien een mooie en goed gemaakte fles en dat het een lange tijd zal duren. Echter, mijn ervaring is altijd geweest dat de Chianti van zeer oude en / of "old-time" distilleerderijen zijn niet de moeite waard de hoge prijs van R500-R800 en dat de fles zal meestal worden gebroken wanneer geopend. Daarom zou je een fles moeten kopen bij een betere wijnhandelaar met een modernere en/of gerenommeerde merknaam (Bevo, C&F etc.). Als je een Italiaan bent, moet je de Bevo's in je stad bezoeken en vragen stellen over de authenticiteit van hun Chianti.

Het is niet ongebruikelijk om mensen te zien op zoek naar "Chianti flessen" in een antiekwinkel. In die zin lijkt deze site een beetje op een antiekwinkel. Ik hoop dat de website zal mensen aantrekken en mensen zullen chianti flessen kopen in grote hoeveelheden. (Zoals u zien, zijn wij niet de enigen die een leven op chianti fles verkoop kan maken.) Als je een chianti liefhebber zoals ik, zult u genieten van onze Chianti fles pagina. Genau das differenziert dieses Produkt ausdrücklich von sonstigen Produkten wie beispielsweise wijnglas vergelijk. Als je iemand bent die nieuw is voor chianti wijnglazen en wilt weten welke de juiste is voor u, klik dan hier. Het volgende ding om te weten is dat chianti glaswerk is heel anders dan de meeste andere glaswerk. De meeste andere chianti glaswerk is gemaakt van dezelfde materialen. Het enige verschil is dat we alleen chianti glas gebruiken. Deze site zal anders zijn, in die zin dat we niet alleen chianti brillen verkopen, maar we zullen een speciale pagina voor chianti glaswerk te maken. We gaan verschillende woorden gebruiken om chianti glaswerk te beschrijven om het toegankelijker te maken voor mensen die niet bekend zijn met de verschillende soorten glaswerk.

Ik ga een zeer korte en eenvoudige post hier voor iedereen om een snel referentiepunt hebben.